Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: +30 2810 314620

Ιστοσελίδα:

STARBUCKS

Starbucks (Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε.)

Τα Starbucks ήρθαν στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2002, με πρώτο κατάστημα αυτό της οδού Κοραή στον κεντρικό πεζόδρομο της Αθήνας και σήμερα διαθέτουν 26 καταστήματα σε πολλά και διαφορετικά σημεία της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Κρήτης καθώς και στη Ρόδο, τη Μύκονο και την Κέρκυρα. Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους στην Ελλάδα, μια χώρα με ισχυρή παράδοση στον καφέ, οι φίλοι του καφέ αγκάλιασαν τα Starbucks, επιλέγοντας τον χώρο των καταστημάτων όχι μόνο ως το χώρο στον οποίο απολαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας καφέ, αλλά και ως το δικό του ‘στέκι’, το σημείο συνάντησης ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι, για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις.

Από το 1971, η εταιρεία καφέ Starbucks έχει δεσμευθεί για τη συγκομιδή και το καβούρδισμα, μέσω ηθικών διαδικασιών της καλύτερης ποιότητας κόκκων καφέ arabica. Σήμερα, με χιλιάδες καταστήματα σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία αποτελεί τον κορυφαίο καβουρδιστή, προμηθευτή και πωλητή εξαιρετικής ποιότητας καφέ στον κόσμο. Μέσα από την σταθερή δέσμευσή και αφοσίωσή μας στην τελειότητα και της αποστολής μας, προσφέρουμε μέσα από κάθε κούπα καφέ, τη μοναδική Εμπειρία Starbucks σε κάθε πελάτη μας.

Τα Starbucks διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων με βάση τον espresso, Frappuccino®, Starbucks Refresha, διάφορες ποικιλίες και ροφήματα τσαγιού Starbucks Teavana™ και καφέ φίλτρου, τα οποία ετοιμάζονται επί τόπου για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, καθώς και πολλές προτάσεις για αλμυρές, γλυκές  & υγιεινές λιχουδιές. Παράλληλα, στα καταστήματα Starbucks οι λάτρεις του καφέ μπορούν να προμηθευτούν όλα όσα χρειάζονται για να φτιάξουν την τέλεια κούπα καφέ στο σπίτι ή το γραφείο από 11 συσκευασμένους κόκκους καφέ (χαρμάνια και καφέδες μοναδικής προέλευσης), Starbucks® Espresso κάψουλες, στιγμιαίο καφέ Starbucks VIA® καθώς και καφετιέρες και αξεσουάρ καφέ όπως κούπες & θερμός σε διαφορετικά μεγέθη και σχέδια που αποτελούν και πρωτότυπες προτάσεις δώρων.