Επαναλειτουργία του πολυκινηματογράφου ODEON στο Talos Plaza

Επαναλειτουργία του πολυκινηματογράφου ODEON στο Talos Plaza

Θέμα ημερών είναι η επαναλειτουργία του πολυκινηματογράφου ODEON που στεγάζεται στο Εμπορικό Κέντρο ΤΑΛΩΣ, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Μετά από έναν κύκλο δικαστικών διενέξεων και προσφυγών που είχε κατάληξη το σφράγισμά τους, αλλά και την πανδημία που τα κράτησε κλειστά, τα πολυσινεμά ανοίγουν και πάλι, περίπου 1,5 χρόνο μετά την … τελευταία προβολή ταινίας.

Έχοντας στα “χέρια” της πλέον η διαχειρίστρια εταιρεία την αλλαγή χρήσεων γης που έλαβε ΦΕΚ, προχωρά στην επανέναρξη των πολυχώρων της. Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες ανακαίνισης, με τον χρόνο επαναπροβολών στον κινηματογράφο να μετρά αντίστροφα.

Μάλιστα, με την είδηση της άρσης των νομικών και πολεοδομικών εμπλοκών, εκδηλώθηκε τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον για τα εμπορικά καταστήματα στο ΤΑΛΩΣ, τα οποία είχαν ερημώσει μετά το κλείσιμο του πολυκινηματογράφου.

Δύο μεγάλες πολυεθνικές έχουν ήδη συμφωνήσει για την εκμετάλλευση όλων των εμπορικών χώρων του ΤΑΛΩΣ, το οποίο – όπως όλα δείχνουν- “αναγεννάται” και επιστρέφει στην κανονικότητά του.