Πλούσιες εκδηλώσεις όλο το Φεβρουάριο στο ΤALOS PLAZA! – Δείτε το πρόγραμμα

Πλούσιες εκδηλώσεις όλο το Φεβρουάριο στο ΤALOS PLAZA! – Δείτε το πρόγραμμα

ODEON – TALOS PLAZA: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07.02.23

 

Πλούσιες εκδηλώσεις όλο το Φεβρουάριο στο ΤALOS PLAZA! – Δείτε το πρόγραμμα

Με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα μας υποδέχεται ο Φλεβάρης στο Talos plaza θέλοντας να ευχαριστήσουμε τις χιλιάδες κόσμου που έχουν επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο και τον κινηματογράφο ODEON το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 18:00-21:00, του Αγίου Βαλεντίνου σας προσκαλούμε να φωτογραφηθείτε στην μεγαλύτερη καρδιά της πόλης διάστασης 2,5*3m., να σας γλυκάνουμε στα σιντριβάνια σοκολάτας της five star catering υπό τους ήχους της πιο ερωτικής μουσικής του smart radio 104,5 και το λουλούδι σας δώρο από εμάς!

Πέμπτη 16/2, ώρα 17:00-20:00, Τσικνοπέμπτη σας προσκαλούμε σε ένα μασκέ πάρτι για όλη την οικογένεια παρέα με το Radio Family στους 89,5fm. Ένα πάρτυ με πολλούς διαγωνισμούς και πλούσια δώρα, το πάρτυ θα μεταδίδεται ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του radio family. Δώρο σερπαντίνα και φρου φρού για όλα τα παιδιά.

Συνεχίζουμε το Σάββατο 25/2 ώρα 11:00-14:00 μια μέρα πριν την τελευταία Κυριακή της αποκριάς με την ομάδα θεατρικού παιχνιδιού παίξε μαζί μας που μας ταξιδεύει στα αποκριάτικα ήθη και έθιμα της χώρας μέσα από μια μουσικοαφηγηματική παράσταση που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους! Ακολουθεί facepainting και μπαλονοκατασκευές. Δώρο σερπαντίνα και φρου φρού σε όλα τα παιδιά.

Όλες οι εκδηλώσεις καλύπτονται φωτογραφικά από την ομάδα depictions_pd και ισχύει ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ.