Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης στο Talos Plaza – «Δάσος _σκηνικό του χειμώνα!»

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης στο Talos Plaza – «Δάσος  _σκηνικό του χειμώνα!»

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και φέτος το χειμώνα, επισκέπτεται το Talos Plaza, συμμετέχοντας με μια μοναδική δράση στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεών του.

Η δεδομένη εξωστρέφεια του ΜΦΙΚ και οι έμπειροι μουσειοπαιδαγωγοί του, προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους μια ευκαιρία αυθεντικής επαφής με τη γνώση και την εκπαίδευση.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 4 το απόγευμα, στον αίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου, θα πραγματοποιηθεί η δράση «Δάσος _σκηνικό του χειμώνα!»

Περιγραφή: Το δάσος με τη σιωπηλή του γοητεία αποτελεί το ιδανικό σκηνικό του χειμώνα. Πόσα όμως ξέρουμε γι’ αυτό; Στη δραστηριότητα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης «Δάσος _σκηνικό του χειμώνα!» τα δασικά δέντρα αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Πώς είναι τα φύλλα, οι καρποί και οι φλοιοί τους; Ποια ζώα φωλιάζουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Υπάρχουν τέτοια περιβάλλοντα στην Κρήτη;

Χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας, όραση, αφή κι όσφρηση, για να ταξιδέψουμε στις πλαγιές των βουνών. Ψηλαφούμε και αναγνωρίζουμε όλα όσα θα βρεθούν μπροστά μας σε αυτό το μοναδικό ταξίδι!

Είσοδος ελεύθερη.

  • Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, η εκδήλωση μεταφέρεται για το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 14.00 – 16.00