Η πολυεθνική LC Waikiki κάνει «απόβαση» στo Τalos Plaza!

Η πολυεθνική LC Waikiki κάνει «απόβαση» στo Τalos Plaza!

Η πολυεθνική LC Waikiki κάνει «απόβαση» στo Τalos Plaza!

Ποιά είναι η ΝΕΑ αλυσίδα ενδυμάτων & ειδών σπιτιού;

Το ξεκίνημα από το Παρίσι

Έχοντας ξεκινήσει το 1988 από το Παρίσι, η LC Waikiki πέρασε το 1997 σε τουρκικά χέρια. Στόχος είναι μέσα στην επόμενη διετία να είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες φίρμες στον χώρο του ευρωπαϊκού ενδύματος, και χωρίς να τις κατονομάζει, θέλει να βρεθεί κοντά στις Inditex (Zara) και H&M. Η εμπορική παρουσία ξεκίνησε μόλις το 2000 στην Τουρκία και το 2009 άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο εξωτερικό.

Πλέον έχει παρουσία σε τέσσερις ηπείρους και σήμερα διαθέτει 1120 καταστήματα σε 51 χώρες (κυρίως Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική) με 3.000 εργαζόμενους να απασχολούνται στα κεντρικά της γραφεία και 47.000 στα καταστήματα της.

Ακολουθώντας την τακτική της Inditex και της H&M δημιούργησε ανεξάρτητα brands, όπως το LCW Home με είδη σπιτιού, το LCW Dream (το πρώτο ευρωπαϊκό κατάστημα άνοιξε τον Ιούλιο του 2020 στο εμπορικό κέντρο Flamingo στην Ξάνθη), LCW Steps με υποδήματα, LCW Modest, LCW Baby κ.α.. Η L.C WAIKI μόνο άγνωστη δεν είναι στη χώρα μας αφού μετρά ήδη αρκετά πολυκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Πάτρα, Λάρισα, Κόρινθο και Αθήνα.

Τώρα έφτασε η σειρά του Ηρακλείου με το ΝΕΟ πολυκατάστημα να εγκαινιάζεται στο Talos Plaza περίπου σε μια εβδομάδα! Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία καθώς και τα happenings εκείνης της ημέρας.

Η διαχείριση του Talos Plaza