Ο Καραγκιόζης Σαμποτέρ

Ο Καραγκιόζης Σαμποτέρ

Παράσταση Θεάτρου Σκιών στο TALOS PLAZA

“Ο Καραγκιόζης Σαμποτέρ’’ με τον Γιάννη Παπαδόπουλο (Γιουβάν)

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 το Talos Plaza τίμησε την εθνική επέτειο του ‘’ΟΧΙ’’, μέσα από την γνήσια ελληνική λαϊκή τέχνη του Θεάτρου Σκιών.

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Κρήτη, συνεχίζοντας  την πρωτοποριακή του συνεργασία με τον Άθω Δανέλλη και το Θέατρο Σκιών Κρήτης, πρόσφερε για 3η  φορά στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να απολαύσουν  την επετειακή περιπετειώδη κωμωδία “Ο Καραγκιόζης Σαμποτέρ”.

Στα δύσκολα χρόνια της γερμανικής κατοχής ο Καραγκιόζης, παρέα με τον αχώριστο φίλο του Χατζηαβάτη και την αγαπημένη του παρέα, αποφασίζει, με κίνδυνο της ζωής του, να οργανώσει ένα μεγάλο σαμποτάζ. Θα τα καταφέρει άραγε;

Ένα έργο γεμάτο δράση, εκπλήξεις και βέβαια άφθονο γέλιο!

Λίγα λόγια για το Θέατρο Σκιών Κρήτης

Το Θέατρο Σκιών Κρήτης ιδρύθηκε το 2016 στο Ηράκλειο από τον Άθω Δανέλλη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο (Γιουβάν). Παρουσιάζει έργα από το παραδοσιακό ρεπερτόριο του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών αλλά και νέες, πρωτότυπες δημιουργίες. Συνεργάζεται με τον Δήμο Ηρακλείου (Φεστιβάλ ‘’Τέχνη Καθ’ Οδόν’’, παραστάσεις στο Πολύκεντρο Νεολαίας ) καθώς και με άλλους δήμους, πολιτιστικούς συλλόγους, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και καλλιτεχνικούς φορείς. Στόχος του είναι η ανάδειξη της Τέχνης του Θεάτρου Σκιών στην Κρήτη μέσα από παραστάσεις, εργαστήρια, σεμινάρια, εκθέσεις και ερευνητικές εργασίες.

Δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου εδώ

Δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα “voltarakia.gr” εδώ