Οι ήρωες της Digea στο TALOS PLAZA

Οι ήρωες της Digea στο TALOS PLAZA

Οι ήρωες της Digea ταξίδεψαν στο Ηράκλειο Κρήτης

Ένα συναρπαστικό ταξίδι ανά την Ελλάδα

Περισσότερα από 200 παιδιά ήταν αυτή τη φορά οι Ήρωες της Digea στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/6/2019 στο Ηράκλειο Κρήτης, συνεχίζοντας το συναρπαστικό ταξίδι, ανά την Ελλάδα.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου, οι μικροί ήρωες της καρδιάς μας, του Παιδικού Χωριού SOS, του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου, της Στέγης Ανηλίκων Αρρένων Ηρακλείου, του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, της Ζωοδόχου Πηγής και της Εθελοντικής Ομάδας Κίτρινη Αποστολή, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ολοκαίνουριες περιπέτειες των X-MEN και της Τζίν Γκρέι, στον εμβληματικό μαύρο φοίνικα σε πρώτη προβολή αλλά και τα Ασχημογλυκούλια τα διάσημα λούτρινα με την πανέμορφη διάθεση.

Στην τρίτη αυτή δράση του προγράμματος ΕΚΕ της Digea, η οποία πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Odeon στο TALOS PLAZA του Ηρακλείου Κρήτης, οι Ήρωες της Digea είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ταινίες, να περπατήσουν στο «Orange Carpet», να παίξουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια, να διασκεδάσουν και να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, όπως face painting, hand print κ.α..

Την ιδιαίτερα επιτυχημένη ενέργεια, τίμησαν με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι:

Μαρία Κωνσταντάκη, Μιχάλης Κλώντζας, Ιωάννα Μαλέσκου, Βασίλης Μίχας, Μανώλης Παπουτσάκης, Γιώργος Πιτσούλης, Χριστίνα Σούζη, Νικολέτα Σφακιανάκη, Άλκηστις Αλεξάκη & Γιώργος Ορφανός, οι οποίοι εκτός των άλλων δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετείχαν απένειμαν στους «πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης το ΟΣΚΑΡ τους, ένα προσωπικό δώρο για κάθε παιδί.

 

Δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ TV εδώ

Δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα “protothema.gr” εδώ

Δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα του STAR TV εδώ

Δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα του ANTENNA TV εδώ

Δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα “businesswoman.gr” εδώ

Δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα “newsbeast.gr” εδώ

Δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα “neakriti.gr” εδώ

Δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα “cosmopoliti.com” εδώ