Δράσεις οικολογικής ευαισθητοποίησης και επαγρύπνησης από την Εθελοντική Ομάδα Heraklion Eco Voice

Δράσεις οικολογικής ευαισθητοποίησης και επαγρύπνησης από την Εθελοντική Ομάδα Heraklion Eco Voice

Η Εθελοντική Ομάδα Heraklion Eco Voice βρέθηκε στο Talos Plaza την Παρασκευή 6 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, με διάφορες δράσεις οικολογικής ευαισθητοποίησης και επαγρύπνησης μέσα από δημιουργικό παιχνίδι, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του εμπορικού κέντρου .

Πραγματοποιήθηκαν οικολογικά παιχνίδια και οικολογικά πειράματα για την κλιματική αλλαγή.

Οι μικροί μας φίλοι ενημερώθηκαν από τα μέλη της ομάδας για την προστασία του περιβάλλοντος και δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες οικολογικές κατασκευές.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα ιδρυτικά μέλη του Heraklion Eco Voice, Μανώλη Τσουρή και Μαρία Κωστάκη, για την επαγρύπνηση και την αυθεντική εθελοντική τους συνείδηση.

Λίγα λόγια για την εθελοντική ομάδα Heraklion Eco Voice

H ομάδα έχει ως αντικείμενο την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για ένα πιο οικολογικό τρόπο ζωής μέσω της διαδικασίας κυκλικής οικονομίας, με σκοπό οι πόλεις να καταστούν πραγματικά βιώσιμες και φιλικές προς τον άνθρωπο, αποδεχόμενοι την αξία της Φύσης μέσα στο αστικό περιβάλλον.

Αφού «κάθε πόλη είναι οι κάτοικοι της», τότε μπορούμε από παθητικοί δέκτες να γίνουμε ενεργά μέλη μιας κοινότητας και να δώσουμε το δικό μας στίγμα στον ιστό της πόλης! Να βρούμε την ισορροπία στο αστικό μας δημιούργημα και στη ζωή μας!

Να ομορφύνουμε τη μέρα με δράση και όχι απόδραση από τα προβλήματα!!

Φωτογραφίες Εκδήλωσης