Ενυδρείο Κρήτης 2019

Ενυδρείο Κρήτης 2019

Το Ενυδρείο Κρήτης στο TALOS PLAZA δύο Σάββατα του Ιουνίου 2019

Με δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις για τα παιδιά, έρχεται για ένα ακόμη καλοκαίρι η ομάδα εκπαίδευσης του Ενυδρείου Κρήτης στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του νησιού.

Εκπαίδευση και παιχνίδι με τον αρτιότερο τρόπο προσφορά σε κάθε μικρό μας φίλο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, η ομάδα εκπαίδευσης του Ενυδρείου Κρήτης επισκέπτεται το εμπορικό κέντρο TALOS PLAZA προσφέροντας μια γεύση από το καλοκαιρινό πρόγραμμα του CRETAquarium που πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Το ταξίδι στο θαλάσσιο κόσμο γίνεται βιωματικό και η γνώση μοιάζει με διασκεδαστικό παιχνίδι. Κινητικές ασκήσεις, θεατρικό παιχνίδι, μικρά πειράματα, δημιουργικές κατασκευές και πολλές ακόμα δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα θα δώσουν ερεθίσματα σε όλους, για να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να διευρύνουν με ευχάριστο και ανάλαφρο τρόπο τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Αν είστε έτοιμοι, να ζωγραφίσετε, να μεταμορφωθείτε σε ζώα του βυθού και να ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες γεμάτες εκπλήξεις, φορέστε τα καλοκαιρινά σας ρούχα και φέρτε μαζί σας ευχάριστη διάθεση. Τα υπόλοιπα αφήστέ τα στην έμπειρη ομάδα εκπαιδευτών του Ενυδρείου Κρήτης!

Το Ενυδρείο Κρήτης είναι κομμάτι του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα θαλάσσιας έρευνας στην Ευρώπη.

Το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου, 29/06, η δράση θα επαναληφθεί για όλους τους μικρούς μας φίλους!

 

Δείτε τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου εδώ κι εδώ