Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινά: 12.00μ.μ. – 01.00π.μ.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: +30 2810 253838

Ιστοσελίδα:

Yankees Grill & Burgers

Το Yankees Grill & Burgers είναι η νέα πρόταση της πόλης για αυθεντικές αμερικάνικες γεύσεις.

Προσαρμοσμένο στην αμερικανική γαστρονομική κουλτούρα το Yankees Grill & Burgers προσφέρει ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις μοναδικών burgers καθώς και ένα εύρος επιλογών από εκλεκτά steaks. Χαρακτηριστικά των πιάτων του Yankees Grill & Burgers είναι η κορυφαία ποιότητα σε γενναίες αμερικάνικες -big is beautiful- μερίδες με βάση κυρίως τον ολόφρεσκο μοσχαρίσιο κιμά που κόβεται κάθε πρωί και το διάσημα Βlack Angus μοσχαρίσια κομμάτια κρέατος που κατά γενική παραδοχή θεωρείται το καλύτερο κρέας στον κόσμο.

Το Yankees Grill & Burgers απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις των αμερικανικών γεύσεων αλλά και σε όλους όσοι θα ήθελαν να ανακαλύψουν και να μυηθούν στον κόσμο των burgers και των μυστικών όλων όσα αποτελούν το κεφάλαιο που λέγεται Grill.

Το φιλόξενο σε όλους american style περιβάλλον του και η ξεχωριστή διακόσμησή του σας μεταφέρουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πριν καν έρθουν τα πρώτα πιάτα και οι σαλάτες σας. Το Yankees Grill & Burgers είναι το ιδανικότερο και φιλικότερο μέρος για φαγητό είτε πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας είτε για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Το εστιατόριο Yankees Grill & Burgers βρίσκεται στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κρήτης, το TALOS PLAZA, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.