‘Ωρες Λειτουργίας:

Δευ. – Παρ. 09.30π.μ. – 09.30μ.μ., Σάββατο 09.30π.μ. – 09.00μ.μ.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: +30 2810 252344

OVS

Ιταλική μόδα σε “έξυπνες” τιμές

Η Ovs είναι πρωτοπόρος εταιρία Ιταλικής μόδας για όλη την οικογένεια, με περισσότερα από 1.700 καταστήματα στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ιταλική ένδυση εδώ και 50 χρόνια, χάρη στην ικανότητά της για συνεχή ανανέωση και για επένδυση στην εξέλιξη της αγοράς. Προσφέρει στους πελάτες της υψηλή ποιότητα σε “έξυπνες” τιμές και αποκλειστικές συλλογές οι οποίες ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση και κατασκευάζονται σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανόνες Κοινωνικής Ευαισθησίας. Το κατάστημα φιλοξενείται σε ένα μεγάλο – βιομηχανικού τύπου loft – χώρο με τοίχους από τούβλα και ορισμένα graffiti, όπου η OVS παρέχει στους πελάτες μια ιδιαίτερη εμπειρία αγορών σε Ιταλική μόδα. Χρώματα και φυσικά υλικά συνθέτουν το σκηνικό με συλλογές που σχεδιάζονται αποκλειστικά από την ομάδα σχεδιαστών μόδας της OVS σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της ιταλικής και διεθνούς μόδας.

Όποιο και αν είναι το στυλ σας, στην OVS θα βρείτε μια απίθανη συλλογή ρούχων & αξεσουάρ για κάθε περίσταση. Urban chic, rock style, smart casual, όλες οι τάσεις της μόδας είναι εδώ.

OVS WOMAN: Η fashionista θα βρει το look της μέσα από πανέμορφα σύνολα, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει από ρούχα καθημερινά, για το γυμναστήριο ως τη βραδινή έξοδο.

OVS MAN: Για τους άντρες που θέλουν να δείχνουν και να νιώθουν όμορφα. Μια μοντέρνα συλλογή που ακολουθεί τη μόδα, αλλά με διαχρονική αισθητική.

OVS KIDS: H νέα παιδική σειρά ρούχων & αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους, πάντα με υψηλή ποιότητα και μοναδικά σχέδια.