Τα ρομποτάκια της Κρήτης πάνε… TALOS PLAZA!!!

Τα ρομποτάκια της Κρήτης πάνε… TALOS PLAZA!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα ‘’Ρομποτάκια της Κρήτης’’ πάνε… TALOS PLAZA!!!

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης και το TALOS PLAZA, έχουν προσφέρει ήδη από την προηγούμενη χρονιά (2018) πολύ καινοτόμες και ουσιαστικές εκδηλώσεις στο κοινό της Κρήτης.

Η άρτια επιστημονική προσέγγιση καθώς και η τεχνογνωσία που διακρίνει το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης, συναντούν την διάθεση του εμπορικού κέντρου να προσφέρει στην ντόπια κοινωνία διεξόδους γνώσης και ουσιαστικής ψυχαγωγίας.

Στηριζόμενες και οι δύο πλευρές σε αυτή τη βάση, περιμένουν κάθε μικρό και μεγάλο επισκέπτη να απολαύσει ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της Ρομποτικής την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Τα “Ρομποτάκια” του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης σας περιμένουν στο Talos Plaza για μια μοναδική εμπειρία.

Αγώνες ποδοσφαίρου, αγώνες μπάσκετ, πάλη sumo και αγώνες ταχύτητας με πρωταγωνιστές τα ρομπότ!!!

Σχημάτισε κι εσύ με τους φίλους σου την δική σου ομάδα και πάρτε μέρος στα πιο δημοφιλή ρομποτικά αθλήματα!!!

Σας περιμένουν το ρομπότ Alpha να ασκηθείτε μαζί του στην αεροβική και στον χορό, τα ρομποτάκια δρομείς, evo και sphero, οι ποδοσφαιριστές lego wedo2, οι μπασκετμπολίστες Mindstorm EV3, οι παλαιστές zumo και edison!!!

Συμμετοχή εντελώς δωρεάν!!!

 

Δείτε τη δημοσίευση στην σελίδα του Δήμου Ηρακλείου εδώ

Δείτε τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα “voltarakia.gr” εδώ