Ώρες Λειτουργίας:

Δευ. – Σάββ. 10.00π.μ. – 10.00μ.μ.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: +30 2810258511

BC STORES

Το κατάστημα BC Stores ιδρύθηκε το 2001, με στόχο να διαμορφώσει και να παρουσιάσει τη δική του ατομική ερμηνεία της πολυτέλειας, επαναπροσδιορίζοντας την αντίληψη της σύγχρονης λιανικής πώλησης με έναν προσωπικά επιμελημένο και διερευνημένο τρόπο.

Η αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια Ευρωπαϊκή φιλοσοφία από σύγχρονα και λειτουργικά ενδύματα που επιλέγονται από τα καλύτερα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά brands.

Το κατάστημά μας  είναι μια τολμηρή πρόταση μόδας εμπνευσμένη από την πραγματική ζωή. Η συλλογή μας ενημερώνεται από τις προτιμήσεις των πελατών μας  μαζί με παγκόσμιες επιρροές όπως τα Social Media, το Street Fashion και τη δημοφιλή κουλτούρα, δημιουργώντας έναν προορισμό που παραδίδει και περιλαμβάνει όλα όσα σημαίνει να είσαι άνδρας εν κινήσει στον κόσμο σήμερα. Οι πελάτες μας παραμένουν στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας. Το κατάστημα BC Stores δημιουργήθηκε άνδρες που δεν φοβούνται να σπάσουν τους κανόνες της μόδας.

Πιστεύουμε ότι η μόδα πρέπει να είναι ατομική και προσιτή. Ενημερωνόμαστε καθημερινά με νέες τάσεις  για να είστε πάντα έτοιμοι με νέες προτάσεις οι οποίες θα αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητα των πελατών μας.

Οι επιτυχημένες συνεργασίες  με πάνω από  40  επώνυμα brands του εξωτερικού αλλά και εσωτερικού έχουν εξασφαλίσει την κορυφαία θέση στον χώρο.

Brands όπως: Superdry, Pepe Jeans, Antony Morato, Ellesse,  Staff Jeans, Cover Jeans, Cosi Jeans, Jack & Jones, Selected, Religion, North Sails, Biston, κ.α.