ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ο Δεκέμβριος του 2017 ορίζεται ως αφετηρία της αγαστής και δημιουργικής συνεργασίας του εμπορικού κέντρου Talos Plaza με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Ενυδρείο Κρήτης - CRETAquarium Θalassoκosmos

Με την διεξαγωγή της τελετής έναρξης του μεγαλύτερου πανελλήνιου διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας για παιδιά – FIRST LEGO League ξεκίνησε η πολύ επιτυχημένη συνεργασία του εμπορικού κέντρου TALOS PLAZA με το Ενυδρείο Κρήτης – CRETAquarium Θalassoκosmos, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 εντάξαμε στις δράσεις μας την εκπαιδευτική ρομποτική, στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε γνώση στους επισκέπτες του TALOS PLAZA.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Αστρονομική Ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 η Αστρονομική Ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης τίμησε με την παρουσία των μελών της και του επιστημονικού της εξοπλισμού, το εμπορικό κέντρο και τους επισκέπτες του.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Ομιλία Αστροφυσικού του ΙΤΕ και του Πανεπιστημίου Κρήτης, κας Εύα Ντορμούση

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο TALOS PLAZA, ανοιχτή ομιλία προς το ευρύ κοινό από την Αστροφυσικό του ΙΤΕ και του Πανεπιστημίου Κρήτης, κα Εύα Ντορμούση, με θέμα: “Ο σχηματισμός των αστέρων”, στην Αίθουσα 1 της ODEON.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Νίκος Λυγερός στο Talos Plaza

Tον Έλληνα με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet) και έναν από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο είχε την τιμή να υποδεχτεί το Talos Plaza την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Καθαρά Δευτέρα 2018

Το Talos Plaza πρόσφερε πάνω από 2.000 δώρα σε εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου για την Καθαρά Δευτέρα 2018

ΠΡΟΒΟΛΗ

6ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου

Η Διεύθυνση Διαχείρισης του TALOS PLAZA, μετά από πρωτοβουλία μαθητή του σχολείου, πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, προκειμένου να στηριχθούν οικονομικά κάποιοι συμμαθητές του.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Κέντρο Προστασίας Παιδιού & Στέγη Ανηλίκων

Η Διεύθυνση του Talos Plaza προσέφερε πασχαλινά δώρα στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού και στη Στέγη Ανηλίκων.

ΠΡΟΒΟΛΗ