​Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του ΤΡΑΙΝΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στο Talos Plaza! Την Παρασκευή που μας πέρασε από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία του εμπορικού για να απολαύσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που τα είχε όλα! Κάλαντα Χορευτικά, κεράσματα, δώρα και φυσικά τους XANA ZOO!

Η καθιερωμένη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου του TALOS PLAZA πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις επτά  και ο ουρανός γέμισε βεγγαλικά! Στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι λικνίστηκαν στους ρυθμούς των  XANA ZOO! Το ΤΡΑΙΝΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ  μόλις ξεκίνησε την πορεία του και πλήθος εκδηλώσεων περιμένει μικρούς και μεγάλους για να διασκεδάσουν και να περάσουν και φέτος αξέχαστες  στιγμές χαράς και διασκέδασης καθημερινά 5-9 μ.μ και Σαββατοκύριακα 11- 2 μ.μ & 5-9 μ.μ 

Ευχαριστούμε  τα καταστήματα του TALOS PLAZA για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης , τον LOVE RADIO KΡΗΤΗΣ 102,8 και RADIO FAMILY 89,5 fm για την παρουσίαση της βραδιάς!  Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους με την σειρά εμφάνισης τους Ωδείο ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟΨΗ  σχολές χορού DANZIAMO , NENA’S ACADEMY TANGO SALON και σχολές παραδοσιακών χορών ΑΟΡΕΙΤΕΣ.