Το εστιατόριο PASTARELLA είναι μια αυθεντική Ιταλική trattoria. Δημιουργήθηκε με μεράκι πριν τρία χρόνια και προσφέρει απλές, καθαρές και εύκολες γεύσεις από την Ιταλία.

Ιστοσελίδα:  www.pastarella.gr
Τηλέφωνο: 2810 252348 & 2810 260560
E-mail: pastarel@otenet.gr
Α όροφος
 

Ιδανικό ‘στέκι’ για τους λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας με γευστικές προτάσεις που βασίζονται σε αυθεντικές ιταλικές συνταγές, προσαρμοσμένες όμως στην ελληνική γαστρονομική κουλτούρα. 

Στο Pastarella μπορείτε να συνδυάσετε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον και να απολαύσετε γεύσεις με υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές. ‘Πάντα φρέσκα και πάντα μπροστά σας’. Αυτό αποτελεί βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Με πιάτα που ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας, μπροστά στον πελάτη στην ειδικά διαμορφωμένη ανοικτή κουζίνα μας.

Η καρδιά του PASTARELLA είναι ο Ιωάννης Αρμπατζάκης, καταξιωμένος σεφ στο χώρο της γαστρονομίας. Η πολυετή εμπειρία του στην ιταλική κουζίνα αποτελεί εγγύηση στο επιτυχημένο μενού του εστιατορίου, που ανανεώνεται συνεχώς απο καινούρια πιάτα με μοναδικές γεύσεις.

Το εστιατόριο PASTARELLA βρίσκεται στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κρήτης, το TALOS PLAZA, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Αποτελεί meeting point για πολλούς επισκέπτες και αγαπημένο προορισμό γι αυτούς που ξέρουν απο καλό φαγητό.

 
Φωτογραφίες