Ωραία οι βόλτες, ωραίος ο καφές, καλό και το shopping αλλά σαν τον κινηματογράφο....δεν είναι! Κλείσε τα μάτια και πες στο άκουσμα της λέξης cinema τι σου έρχεται στο νου; Γιατί εγώ βρίσκομαι ήδη στην κατάμεστη αίθουσα, με τα χαμηλωμένα φώτα, και τον τεράστιο προντζέκτορα...

Νιώθω τη μυρωδιά του ποπ-κορν διάχυτη στο χώρο, ακούω τον αέρα απ' τα καλαμάκια των αναψυκτικών στα XXL ποτήρια, ακούω το κλασσικό Σσσσς.. απ' τον τύπο στην μπροστινή σειρά που ενοχλείται απ' τους ψιθύρους και τα γελάκια των πίσω θέσεων! Και νιώθω τον ήχο τόσο καθαρά στα αυτιά μου σαν να είμαι στην καρδιά των γεγονότων! Κάθε σκηνή και ένα βίωμα!

 

Έχω την παρέα μου και σχολιάζω τις σκηνές, αλλά θέλω να πιάσω και το χέρι του διπλανού μου, γιατί ε...μια παρέα είμαστε! Δεν είναι δα και ξένος..Να μοιραστώ το feeling μου! Μιλάμε για ενσυναίσθηση.. Αλλά στην πράξη έτσι μπαίνεις στη θέση του άλλου! Όλοι εμείς οι λάτρεις του καλού κινηματογράφου άλλωστε έχουμε το δικό μας κώδικα επικοινωνίας!

Κάθε ημέρα, κάθε ώρα είναι ένας καλός λόγος για να δεις τι παίζει στον πολυκινηματογράφο Odeon! Άνοιξα τα μάτια και βρέθηκα στο Talos plaza!

Εσύ; Τα  άνοιξες;; Πού είσαι; Ακόμα να κλείσεις το εισιτήριό σου;

Ραντεβού εκεί που παίζουν μόνο τα καλύτερα!

Ραντεβού στα Odeon!