Μπορεί να είπαμε το ΟΧΙ και να το γιορτάσαμε στην εθνική μας επέτειο, όμως σίγουρα σε αυτό που ακολουθεί, μόνο ΝΑΙ μπορείς να πεις! Από τότε που ανακαλύφθηκε ο μαγικός κόκκος του καφέ στην αρχαία Αραβία, γεννήθηκε και η αγάπη μας για τον καφέ.

Αγάπη, πάθος, ανάγκη;;; ΟΛΑ μαζί;; Όπως και αν το χαρακτηρίσω, η ουσία είναι μία! Για τον καθένα μας ο καφές έχει τη δική του ιστορία και σημασία! Προσωπικά θεωρώ ότι έχω εξελίξει την αίσθηση της γεύσης και ως ειδική, μπορώ και ανιχνεύω άμεσα τον καλό καφέ! Επειδή όμως αγαπώ να μοιράζομαι μαζί σας κάθετι καλό, σας προτείνω να πάρετε την παρέα σας και να δώσετε συνάντηση στα Starbucks του Talos plaza !!

Eκεί θα βρείτε μοναδικές ζεστές ή παγωμένες γεύσεις ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς. Αυτό όμως που τούς δίνει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, είναι το ζεστό παρε'ί'στικο περιβάλλον τους. Αυτό το στέκι που ακόμη και μόνος σου να πας, θα φύγεις σίγουρα με νέους φίλους!

Εκεί που οι φοιτητές δίνουν ραντεβού για τις εργασίες τους. Εργασία και χαρά! Μάλλον η έκφραση αυτή, από τα Starbucks προέκυψε! Εκεί που όλοι σε ξέρουν με το μικρό σου  και το ποτήρι σου γράφει το όνομά σου!  Εκεί που σου χαμογελούν και το ''Καλώς τους'' αποκτά νόημα! Θα μπορούσα να πω πολλά.. αλλά προτιμώ να αποκτήσετε τη δική σας ξεχωριστή εμπειρία! Στο δικό μου ποτήρι ζωγραφίστηκε  μια μεγάλη καρδιά!

Από τα Starbucks, με αγάπη!