Είναι μια περίοδος μεταβατική για όλους μας ο μήνας αυτός. Δεν ξέρεις ακριβώς τι να φορέσεις και όλοι μας (κυρίως εμείς τα κορίτσια) είμαστε σε μια (μικρή) σύγχυση!

Κανόνας βασικός ΟΜΩΣ μέχρι και τα τέλη Οκτώβρη: ο όρκος της σιωπής. Μια δική μας ΟΜΕΡΤΑ !! (Ό,τι κι αν δεις γύρω σου, ΔΕ θα μιλήσεις! Δεν έχεις το δικαίωμα να κρίνεις ή να παρεξηγήσεις. Καταρχήν με το ευμετάβλητο του καιρού και της θερμοκρασίας, ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ έχουμε, από την ώρα που ξυπνάμε, ένα εξασφαλισμένο άλλοθι.)

Oι επιλογές που γίνονται στα παπούτσια, είναι λίγο πολύ συγκεκριμένες. Δε συζητάμε για τους άνδρες, γιατί αυτοί κάνουν σταθερές, safe επιλογές με κομμάτια all time classic και παπούτσια που τα λες και ''με βγάζουν από τη δύσκολη θέση''! Είναι ίσως το μόνο part στο οποίο τους  ζηλεύουμε γιατί στα υπόλοιπα..ευγνωμονώ το Θεό που με έκανε γυναίκα. Ατελείωτα ράφια με ζευγάρια παπούτσια για κάθε περίσταση, κάθε στυλ, για σούπερ εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ! Πόσες φορές σας έχει κοπεί αλήθεια η ανάσα μπροστά από μια βιτρίνα με παπούτσια; Ή μόνο εγώ πάσχω από το σύνδρομο αυτό;; Έλα τώρα, μεταξύ μας;; Σήκωσε το χεράκι και πες ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!! Γυναίκες ανά το Ηράκλειο ενωθείτε στον κοινό αγώνα απόκτησης ενός επιπλέον ζευγαριού παπουτσιών! Γιατί εγώ σας καταλαβαίνω! Εγώ μόνο κατανοώ τι σημαίνει να αποταμιεύεις και να περιμένεις να αγοράσεις το πολυπόθητο  ζευγάρι  που θα ταιριάξει απόλυτα με το στύλ σου. Επειδή ξέρετε ότι κάνω την έρευνα αγοράς μου πάντα και δίνω βαρύτητα στο ''καλό πράγμα'' είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου στο Talos Plaza.. κάνοντας την βόλτα μου αμέριμνη νωρίς το απογευματάκι, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, ρίχνω κλεφτές ματιές στη βιτρίνα  του BATA (όπως πάντα άλλωστε). Η μία ματιά έγιναν δύο, και από ''κλεφτές'' έγιναν εξώφθαλμες.. ε και τελικά ΜΠΗΚΑ! Με ρώτησαν οι κοπέλες: ''Να σας εξυπηρετήσουμε;; '' To επαιξα ψύχραιμη και αποκρίθηκα με χαμόγελο: ''Ω, όχι, σας ευχαριστώ, μια ματιά θα ρίξω μόνο'' .. (Μα ποιον πάω να ξεγελάσω, σκέφτηκα σχεδόν δυνατά..) Και ξαφνικά η μοίρα το θελε πάλι να μου πουν: ''Αν θέλετε κ άποιο νουμεράκι, να μας πείτε!''

Ε και τους είπα! Λύγισα.. 38  είπα διστακτικά. Και δε σταμάτησα να δοκιμάζω νέα κομμάτια από την  καινούρια collection! 

Αλήθεια σας λέω, φανταστείτε ότι κοίταξα προσεκτικά και το ανδρικό και το παιδικό τμήμα, γιατί πλησιάζει και του Αγίου Δημητρίου, η μισή Ελλάδα γιορτάζει! Ποιότητα, προσεγμένες γραμμές,  επώνυμη αλλά προσιτή πολυτέλεια, άνεση και στυλ! Κάθε γούστο, κάθε απαίτηση και άψογη εξυπηρέτηση που είναι βασικότατο! Χαμογελαστά πρόσωπα κάθε στιγμή της μέρας!

Σας συστήνω να κάνετε σήμερα κιόλας τη βόλτα σας στο Talos plaza και να το διαπιστώσετε και μόνοι σας! Βρείτε τα πατήματά σας! Με τις επιλογές από το  ΒΑΤΑ είστε πάντα χαρούμενοι!