Όταν θέλεις να τσιμπήσεις κάτι στα γρήγορα και να συνεχίσεις τα ψώνια σου στο Talos Plaza, τότε σίγουρα θα κάνεις μια στάση στο ισόγειο στα Goody's. Αλυσίδα εστιατορίων που εμπιστευόμαστε χρόνια. Για δεκαετίες και πλέον έχουν προστεθεί στους καταλόγους και το στιλ τους, στοιχεία που τα καθιστούν έναν ολοκληρωμένο τόπο φαγητού και διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους.

Σήμερα ήρθα πεινασμένη αλλά αποφασισμένη. Επέλεξα το πολυαγαπημένο  extreme club caesar's, με κοτόπουλο και caesar's sauce ψωμί, κοτόπουλο φιλέτο, bacon, τριμμένο τυρί, μαρούλι, ντομάτα, αυθεντική ceasar's sauce  και τηγανητές πατάτες. Συνοδευμένο φυσικά από  Coca cola. Ή τρως ολοκληρωμένα  ή δεν τρως! Όλα κι όλα, όταν αγαπάμε κάτι, μοιράζουμε την αγάπη μας απλόχερα.

Και μιλώντας για αγάπη, μην ξεχνάμε το  ArGOODaki και το κοινωνικό έργο των GOODY'S. Το κοινωνικό αυτό πρόγραμμα αποτελεί ένα καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που  ενώνει χιλιάδες Έλληνες σε μια εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Συνεισφέρει έμπρακτα ικανοποιώντας βασικές ανάγκες των παιδιών, συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Ένας ακόμη δηλαδή λόγος για να στηρίζουμε τα Goody's του Talos plaza  και στις εορταστικές μέρες που διανύουμε!

Αρκετά όμως έγραψα.. καλή μας όρεξη!

TALOS PLAZA - GOODY'S - LOVE IS ALL AROUND - CHRISTMAS MODE ON